Bidenova unuka za inauguracijsku večeru odabrala neobičan spoj tenisica i haljine, pogledajte što je nosio ostatak obitelji

Pozornost su ukrali i outfiti unuka Biden, Natalie i Finnegan koje su nosile koktel-haljine s potpisom newyorškog brenda Markarian, za čiji se dizajn odlučila i prva dama na inauguraciji, kad je nosila kaput i haljinu plave boje.
Vidi originalni članak

Inauguracijski dan obitelj Biden završila je povijesnom večerom u Lincoln Memorialu i u Bijeloj kući, gdje je održan virtualni događaj 'Celebrating America'. Održan je televizijski koncert kojeg je vodio Tom Hanks, a na njemu su, između ostalih, nastupali Demi Lovato, Justin Timberlake i Katy Perry

Prva dama Jill Biden odabrala je kaput i haljinu, ovog puta u bijeloj boji s izvezenim cvijećem. Iza dizajna stoji dizajnerica Gabriela Hearst, čije kreacije prva dama često nosi. Bijela boja, koju su na dan inauguracije nosile i Naomi Biden i Jennifer Lopez, žene često nose kao odu sufražetkinjama jer je, uz ljubičastu i zlatnu, to boja pokreta. 

Komentar modne savjetnice na outfite s inauguracije pogledajte u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozornost su ukrali i outfiti unuka Biden, Natalie i Finnegan koje su nosile koktel-haljine s potpisom newyorškog brenda Markarian, za čiji se dizajn odlučila i prva dama na inauguraciji, kad je nosila kaput i haljinu plave boje.

Maisy Biden Rodarte haljinu kombinirala je s visokim Nike tenisicama, što je prilično neobičan, ali jako cool spoj za inauguracijsku večer.

Ashley Biden odabrala je Ralph Lauren odijelo, pa je smoking kombinirala s hlačama cigareta kroja i mašnom. 

Stil Jill Biden opisuju kao konzervativan i ženstven, a njene najbolje outfite možete pogledati u galeriji

FOTO: Anthony Souffle/Newscom/PIXSELL FOTO: Orlando Sentinel/ABACA/PIXSELL FOTO: BRIAN SNYDER/REUTERS/PIXSELL FOTO: Kevin Dietsch/Newscom/PIXSELL FOTO: Kevin Dietsch - Pool via CNP/Newscom/PIXSELL FOTO: ABACA/ABACA/PIXSELL FOTO: Douliery-Hahn/ABACA/PIXSELL FOTO: ABACA/ABACA/PIXSELL FOTO: Pat Benic/Newscom/PIXSELL FOTO: Joshua Roberts/REUTERS/PIXSELL FOTO: Alexandra Buxbaum/Press Association/PIXSELL FOTO: ARCHIE CARPENTER/Newscom/PIXSELL FOTO: CHERISS MAY/REUTERS/PIXSELL FOTO: KEVIN LAMARQUE/REUTERS/PIXSELL FOTO: Al Drago/Newscom/PIXSELL

Obožavat ćete stil divnih prijateljica sa špice: 'Nismo tipovi za sportski stil. Više volimo eleganciju'
Prisjetili smo se kombinacija prvih dama za inauguraciju od pedesetih godina pa do danas
Divan prizor sa zagrebačke špice: Super odjevena mama s cool klincima uljepšat će vam dan
Odabir koji nije prošao nezamijećeno: Jennifer Lopez na inauguraciji nastupila u šljokičastim bijelim hlačama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".