Bezvremenski stil kojem se rado vraćamo svake sezone: Momci, prepišite ovu modnu ideju!

Muška moda često se opisuje kao jednostavna, ali kada se slojeviti detalji i odvažni izbori boja spoje u jedan outfit, rezultat je istinska elegancija.
Vidi originalni članak

Jesenska moda uvijek je u znaku kariranih uzoraka i neutralnih, zemljanih boja. Takav spoj vječna je klasika kojoj se rado vraćamo svake jesenske sezone, a jedan je takav stajling ovih dana prošetao Goran Klanfar. Na zagrebačkim ulicama uhvatio ga je naš Goran Čižmešija, a modno osviješteni muškarac otkrio mu je nekoliko detalja o svom stajlingu.

– Ovo je moj stil, volim englesku klasiku i zemljane boje. Volim nositi šešire, imam ih pet, plus nekoliko kačketa. Ponekad nosim i sportski stil, to sve ovisi o raspoloženju i o poslu taj dan – ispričao nam je strojarski tehničar u mirovini.

Prvi dojam odmah privlači kombinacija prepoznatljivih retro elemenata s modernim twistom. Dugi bež baloner s ravnim krojem klasičan je komad koji pristaje svakom muškarcu i idealan je za jesenske dane. No, ono što ga izdvaja je slojevitost ispod njega – karirani sako i prsluk u kombinaciji s bijelom košuljom daju outfitu bezvremensku sofisticiranost. Prsluk unosi dozu vintage estetike, dok karirani uzorak osigurava da kombinacija ostane zanimljiva i dinamična.

Šešir u maslinastoj boji dodaje klasičnu notu i podsjeća na modne ikone prošlih vremena. Ovaj komad ne samo da pridodaje eleganciji, već i služi kao savršen završni detalj u oblikovanju identiteta ovog stajlinga.

Za pravi jesenski prizvuk, ključni su hlače u hrđavoj narančastoj boji, što je neobičan, ali odvažan izbor. Ova boja donosi toplinu i čini stajling nezaboravnim. Kombinacija smeđih cipela u jednostavnom, ali kvalitetnom dizajnu zaokružuje cjelokupni izgled, naglašavajući kako pažnja prema detaljima igra ključnu ulogu.

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama: 

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Savršen spoj elegancije i ležernosti: Divna Lara prošetala genijalnu jesensku kombinaciju
Najbolje tonirane kreme za zrelu kožu: Lagane su, a ujednačavaju ten i njeguju lice
Simpatična Lucija kreativka je iza brenda PuellaLu koji spaja tradiciju i suvremenu ženstvenost

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".