Bezvremenska haljina

Iako volimo pratiti ali i isprobavati nove trendove i stilove takvi komadi često ostaju zaboravljeni u pozadini ormara već sljedeće sezone...
Vidi originalni članak

Dobra haljina uspješno odolIjeva svim trendovima. Jednostavna i elegantna haljina koja vam stoji kao salivena komad je odjeće kojeg mora imati svaka žena. U trenucima panike kada ne znamo što obući ona je uvijek siguran odabir. Lijepa Kristina Krepela malu crnu haljinu na jedno rame, prekrivenu zelenim detaljima obukla je za dva različita događaja i svaki je puta u njoj izgledala odlično. Klasične crne cipele koje je kombinirala na njih oba su puta izgledale odlično. Ljetnu je kombinaciju upotpunila svjetlom torbicom i šarenim naušnicama dok se drugi put odlučila za jači ruž koji je preuzeo ulogu modnog asesoara.

Donosimo vam našu preporuku za jesensku haljinu koja neće izaći iz stila dugi niz godina.

ZARA

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".