Bez puno detalja: Ona nosi idealnu kombinaciju za plažu!

Za hodanje u badiću ili kupaćim gaćama po Stradunu, kazna je 1000 kuna
Vidi originalni članak

No, ova dama se ipak snašla. Dobro joj je došla lepršava bluza, koja ipak otkriva gornji dio kupaćeg kostima, ali ne previše. Poznato je kako je 'razgolićeno' hodanje kažnjivo, a prema Odluci o komunalnom redu kazna na području povijesne jezgre iznosi 1.000 kuna. Table s pravilima ponašanja istaknute su na pet mjesta u povijesnoj jezgri, točnije na svim ulazima u Grad – Pile, Ploče, Buža te dvije na Peskariji. 

U bijelom od glave do pete, ova ljepotica spremna je za izležavanje na plaži, a izgleda kako ona baš voli klasiku. Ako trebate uložiti u samo par komada ovog ljeta, predlažemo da sve bude u bijeloj boji i da nabavite jednu ovakvu bluzu i kratke hlače koje možete furati u svim varijantama, od jutra do mraka. 

Kako se odjenuti po vrućinama, ako jedan dio dana provodite u klimatiziranom prostoru?

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".