Bez obzira na cijenu, svakog se mjeseca ove espadrile na Googleu pretražuju između 10 tisuća i 100 tisuća puta

Chanel espadrile predstavljene su relativno nedavno, 2013. godine, no u kratkom su roku stekle veliku popularnost i dospjele na listu must have ljetnih komada
Vidi originalni članak

Kad pričamo o kultnim Chanel komadima, torbe dolaze na prvo mjesto jer nitko ne može zanemariti dugovječnost i popularnost modela 2.55. Ipak, ako se odmaknemo malo od jednog od najpoželnijih modnih dodataka, vidjet ćemo kako postoji još jedan Chanelov komad koji posebnu popularnost doživi u ljetnim mjesecima - Chanel espadrile, model obuće koji se svakog mjeseca pretraži između 10 tisuća i 100 tisuća puta, prema Google Analyticsu, piše WhoWhatWear.

Gradske ulice i društvene mreže trenutačno su pune još jednog Chanelovog modela, sandala Chanel Chunky Velcro, koje su rezervirane za najodvažnije fashionistice, no espadrile su i dalje broj jedan jer se radi o modelu koji je istovremeno udoban i elegantan pa ne iznenađuje činjenica da su postale must have i predmet želja trendsetericama već s prvim toplijim danima. 

Chanelove espadrile upoznali smo 2013. godine, a potaknut popularnim modelom Chanelovih balerinki i slingback cipela, i espadrile su došle u crno-bež varijanti, a kolekciji su brzo dodani i modeli u drugim bojama, kao i s kožnim dodacima, zahvaljujući čemu su postale omiljen odabir za plažu, ali i grad. Ako razmišljate o njihovoj kupnji, morat ćete potegnuti u inozemstvo, u jedan od Chanelovih butika jer espadrile nisu dostupne online, a njihova se cijena kreće između 320 i 560 funti, ovisno o modelu.

Ako preferirate second hand šoping, pogledajte ponudu na dizajnerskom web shopu s rabljenom odjećom i obućom, Vestiaire Collectiveu, gdje se mogu pronaći modeli po nešto pristupačnijim cijenama. Kako piše WhoWhatWear, ovo je jedan od Chanelovih modela koji će zadržati svoju vrijednost pa se smatra dobrim ulaganjem. 

Špaga zavezana na najljepši način: Espadrile iz high street i dizajnerskih dućana koje nosimo ovog ljeta

FOTO: Outnet Roger Vivier, 312 € FOTO: Outnet Zimmermann, 250 € FOTO: Outnet Valentino, 318 € FOTO: Matchesfashion Loewe, 490 € FOTO: Matchesfashion Castaner, 110 € FOTO: Matchesfashion Gucci, 550 € FOTO: Matchesfashion Louboutin, 495 € FOTO: H&M 29 € FOTO: H&M 20 € FOTO: Stradivarius 229 kn

Strappy sandale veliki su ljetni hit: Naše cure ih super nose, a mi znamo gdje ih možete kupiti
Ovo su trenutno najtraženije sandale: Trendseterice ih obožavaju, no mnogima se ne sviđaju
Lepršava haljina, sandale kakve ne viđamo često i cool ruksak: Doktorica znanosti osvojila nas je odličnim outfitom
Minijaturni topić, otkačene hlače i trendi sandale: Prevoditeljica i influencerica ima formulu za savršen ljetni outfit

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".