Beyoncé na turneji nosila kostim Jurja Zigmana: 'Oduševljen sam, ispalo je bolje od očekivanog!'

Na službenoj Instagram stranici branda Zigman, u petak ujutro objavljena je vijest o velikoj suradnji sa slavnom pjevačicom Beyoncé.
Vidi originalni članak

Juraj Zigman, poznat kao jedan od najrenomiranijih hrvatskih dizajnera, ponovno je stekao svjetsku prepoznatljivost nakon što je njegov kreacija pronašla svoje mjesto na sceni pop ikone Beyoncé. Naime, tijekom svoje najnovije svjetske turneje, slavna pjevačica nosi jedan od Zigmanovih kostima koji je specijalno dizajniran za nju.

Na službenoj Instagram stranici branda Zigman, u petak ujutro objavljena je vijest o velikoj suradnji sa slavnom pjevačicom Beyoncé. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

– Nikada nisam mislio da ću ovo ikada napisati, toliko sam oduševljen činjenicom da je sama kraljica Beyoncé nosila prilagođeni ZIGMAN look za #RenaissanceTour. Dugo se to čekalo, bilo je potrebno nekoliko mjeseci napornog rada i zalaganja, ali krajnji rezultat je bolji nego što sam očekivao – napisao je Zigman uz objavu.

Beyoncé nije prva poznata osoba koja je prepoznala Zigmanov talent. Njegovi kreacije nosile su mnoge domaće i svjetske zvijezde, a svaki put kada se neka od njih pojavi u njegovim kreacijama, to je prilika za hrvatski modni svijet da zasja na međunarodnoj sceni.

Dermatolozi otkrivaju: Ovo je ispravan način kako se riješiti dosadnih akni na tijelu
Vizažistica poznatih osoba otkrila jesenske beauty trendove koji će dominirati ove sezone
Kim Cattrall vratila se kao Samantha u finalu druge sezone 'I tek tako..', a njezina Fendi torbica privukla svu pažnju
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".