Bermude su pravi ljetni hit: Iz muških ormara preselile su se u fenomenalan ženski styling

Nosili su ih pripadnici britanske vojske, a tijekom Drugog svjetskog rata i menadžeri banaka jer je na Bermudskim otocima došlo do nestašice odjeće, pa je svaki službenik dobio dva para kratkih hlač
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih trendova ovog ljeta potječe iz muškog ormara - bermude su dugo bile rezervirane za njihovu garderobu, a takva im je bila i prvotna namjena. Nosili pripadnici britanske vojske, a tijekom Drugog svjetskog rata i menadžeri banaka jer je na Bermudskim otocima došlo do nestašice odjeće pa je svaki službenik dobio dva para kratkih hlača... U ormarima su se zadržali od tad, no s vremenom su postale nešto ležernije te se preselile i u žensku garderobu.

Trend bermuda posebno veseli žene kojima suknje i haljine čak ni u ljetnim danima nisu omiljeni modni odabir jer su praktične za visoke temperature, a istovremeno izgledaju chic. Dizajneri luksuznih kuća pobrinuli su se da bermude ne budu samo dio odjevnih kombinacija za ležerne prigode, već su ih uklopili i u poslovne outfite pa je spoj sakoa i bermuda pravi hit na gradskim ulicama i na društvenim mrežama.

Osim luksuznih brendova poput Max Mare, u kolekcije su ih dodale i high street kuće pa se takva "ljetna" odijela mogu pronaći u Zari, Stradivariusu, Mangu, H&M-u... Preferirate nešto ležerniji outfit, uživat ćete u verziji bermuda kakve predlaže Saint Laurent - ako niste raspoloženi za kupnju, dovoljno je tek odrezati do koljena stare traperice i imate ne samo novi, već i jako trendi komad u ormaru!

Savršen model iz kojeg nećete izlaziti ovog ljeta potražite u galeriji:

FOTO: H&M 29 € FOTO: Stradivarius 119 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Outnet Sally LaPointe, 422 € FOTO: Outnet J.W. Anderson, 201 € FOTO: H&M 29 € FOTO: H&M 29 € FOTO: Bershka 169 kn FOTO: Bershka 99 kn

Možete li zamisliti ljeto bez točkica? Mi ne 😍 Izabrali smo najljepše točkaste komade sa sniženja
Volimo ih i u dnevnim i u večernjim prigodama: Najljepši kombinezoni sa sniženja već od šezdesetak kuna
Strappy sandale veliki su ljetni hit: Naše cure ih super nose, a mi znamo gdje ih možete kupiti
Ljeto je nezamislivo bez pletene torbe ili košare! Mango ima najljepše modele za plažu, ali i za grad

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".