Bella Hadid u Cannesu je zablistala u arhivskoj Gucci haljini koja je istaknula njezinu figuru

Haljina, s dubokim dekolteom koji je završavao točno ispod njezine prsne kosti, asimetričnim porubom i isprepletenim tkanim detaljem, nije bila bilo kakva haljina
Vidi originalni članak

Bella Hadid je ponovno dokazala da je modna ikona koja zna privući pažnju. Nakon što je ranije tog dana blistala u zlatnoj haljini, Hadid je za večernji izlazak u Cannesu odabrala još jedan upečatljiv outfit – nude haljinu spremnu za crveni tepih. 

Haljina, s dubokim dekolteom koji je završavao točno ispod njezine prsne kosti, asimetričnim porubom i isprepletenim tkanim detaljem, nije bila bilo kakva haljina. Prema tvrdnjama prodavača na 1stDibs-u, ova kreacija je Guccijev komad iz proljeća/ljeta 2005., iz inauguralne kolekcije Alessandre Facchinetti kao kreativne direktorice.

Uz pomoć stilistice Molly Dickson, Hadid je podigla glamur arhivske haljine na novu razinu. Kombinirala ju je s parom odgovarajućih satenskih salonki na šiljati vrh, čime je dodatno istaknula sofisticiranost i eleganciju cijelog izgleda. Njezin izvanredni nakit, uključujući ogrlicu od dva niza s velikim privjeskom u obliku kruške i naušnice s tri kamena, savršeno su pristajali uz haljinu, dodajući dozu luksuza i ekskluzivnosti.

Ovaj seksi, nude izgled savršeno se uklapa u Hadidinin nedavni modni stil. Ranije ovog tjedna, ona je također okretala glave i izazivala uzdahe u potpuno prozirnoj Saint Laurent haljini. U New Yorku, Bella je nastavila sa svojom ljubavlju prema vintage modi, noseći nude Dior by John Galliano slip haljinu.

Hadidina sposobnost da besprijekorno nosi različite stilove i kombinira moderne komade s vintage draguljima čini je pravom modnom ikonom. Njeni odabiri ne samo da prate trendove, već ih i postavljaju, čineći svaku njezinu pojavu na crvenom tepihu događajem za pamćenje.

Anita i Lily najslađi su prizor koji ćete danas vidjeti: 'Lily se sama oblači, ima svoj stil i voli modu'
Za ovaj model traperica kažu da pristaju svakom obliku tijela, a hit je već nekoliko sezona
Raw Bag torbe nastaju po 'zero-waste' načelima, a proizvode se i od ostataka iz pivske industrije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".