Bella Hadid odlično spaja vintage i moderno: Kombinacija inspirirana 50-ima stoji joj kao salivena

Bella Hadid još jednom je pokazala svoju sposobnost da balansira vintage inspiraciju s modernim elementima, dokazujući da je prava modna ikona današnjice
Vidi originalni članak

Bella Hadid, poznata po svojoj ljubavi prema vintage trendovima, ponovno je privukla pažnju modnih entuzijasta svojim elegantnim izletom u New York Cityju. Supermodel, poznata po tome što se ne boji eksperimentirati s različitim modnim erama, ovaj put se odlučila za izgled inspiriran 1950-ima, koji podsjeća na stil Pink Ladies iz filma "Grease".

Hadid je šetala ulicama New Yorka odjevena u bijeli top iz Guizia s balonastim rukavima spuštenih ramena i mašnom sprijeda. Top je kombinirala s crnim uskim capri hlačama koje su padale nisko na bokove i spuštale se malo ispod koljena. Kako bi zaokružila look inspiriran 50-ima, Bella je odabrala par sjajnih crnih štikli s otvorenim prstima i malim mašnama sprijeda. Izgled je upotpunila modernim dodacima, uključujući crnu kožnu torbu od Coacha i crne ovalne sunčane naočale. Njena brončana šminka i sjajne usne savršeno su se slagale s neurednim, seksi uvojcima u kosi.

Kasnije tog dana, Bella je pokazala svoju svestranost promijenivši odjeću za događaj u West Villageu. Ovog puta odala je počast dvama velikim trendovima, kaubojskoj i radnoj odjeći, noseći Saint Laurent look od glave do pete. Nosila je dugu bež jaknu s džepovima, koja je davala punu safari energiju, uz odgovarajuće hlače ravnih nogavica, stegnute čokoladnosmeđim remenom. Ispod jakne Hadid je nosila klasičnu bijelu majicu kratkih rukava, a kako bi zaokružila izgled, obula je tamnosmeđe kaubojske čizme. Dodaci su uključivali svijetlosmeđu kožnu torbicu, ružičaste pravokutne sunčane naočale i krupne četvrtaste zlatne naušnice.

Bella Hadid još jednom je pokazala svoju sposobnost da balansira vintage inspiraciju s modernim elementima, dokazujući da je prava modna ikona današnjice. Njeni odabiri inspiriraju modne entuzijaste diljem svijeta, a njena svestranost u stiliziranju različitih modnih era nikada ne prestaje impresionirati.

Božo Vrećo nekad i sad: Kako se stil poznatog glazbenika mijenjao tijekom godina
Second hand tržište dobilo je AI 'kontrolora': Izuzetna aplikacija uočava lažnjake svake vrste
Presladak par u usklađenim outfitima: 'Više smo tipovi za elegantne kombinacije, sportski stil baš ne nosimo'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".