Nova Diorova ambasadorica je...

Ubrzo nakon prve Vogue naslovnice za Bellu Hadid usljedila je i ova uzbudljiva vijest!
Vidi originalni članak

Jednako prekrasna sestra ultrapopularne Gigi Hadid, Bella postaje sve poznatije ime na modnoj sceni. Nakon prve naslovnice Voguea i spektakularnog izdanja na nedavno održanom festivalu u Cannesu bilo je pitanje trenutka kada će njezina karijera eksplodirati! Detalji suradnje još nisu otkriveni, no najavljeno je kako će se Bella pojaviti u mini filmiću sa Diorovim kreativnim direktorom Peter Philipsom.

Ovom objavom ova se 19godišnjakinja pridružila listi poznatih glumica poput Jenifer Lawrence, Natalie Portman te modelima Sashi Luss i Kate Moss koje su već godinama dio Diorove beauty obitelji. Nama se čini kako će se ova ljepotica vrlo brzo i lako uklopiti u društvo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".