Bella Hadid 'isfurala' je vječne traperice kojima se predviđa velika popularnost u 2024. godini

To je klasična odjevna formula, ali prave fashionistice znaju kako napraviti da osnovni look izgleda glamurozno uz odgovarajuće dodatke
Vidi originalni članak

Iako su traperice širokih nogavice i predimenzioniranog izgleda trenutno najpopularniji odabir, Bella Hadid je ovdje da nas podsjeti da su klasične ravne traperice uvijek mudra opcija. Manekenka je ulicama Brooklyna prošetala u kombinaciji koja se može opisati kao klasična Cindy Crawford – traperice s ravnim nogavicama, crne čizme na petu, široki remen i blejzer.

Crni blejzer od samta malo je predimenzioniran, naglašavajući vintage dojam izgleda. Uvučen u traperice, nosila je rebrasti plavi top s V izrezom s nečim što izgleda poput trapera oko dekoltea. To je klasična odjevna formula, ali prave fashionistice znaju kako napraviti da osnovni look izgleda glamurozno uz odgovarajuće dodatke. 

Dodala je ružičastu svilenu gumicu za pričvršćivanje konjskog repa, trendovske zlatne naušnice s kolutima i crnu torbu Stella McCartney na ramenu sa zlatnim lančićem.

Bella Hadid u posljednje vrijeme zasigurno nije bježala od prihvaćanja modnih trendova 2000-ih u svom uličnom stilu, ali lijepo je znati da još nije u potpunosti napustila 90-e.

Predivna Maja sjajno spaja komade neutralnih boja: 'Od uzoraka ubacim tu i tamo nešto karirano'
Klasika nikad nije izgledala bolje: Poduzetnik tamnoplavo odijelo kombinira uz točkastu kravatu i izgleda genijalno!
'Shattered roots' popularna je frizura koja zahtijeva malo održavanja i koju svaka plavuša treba probati ove sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".