Beli Manastir dočekao Novu godinu s punim kapacitetima

Prvi put je organiziran dječji doček Nove godine na središnjem gradskom trgu, na kojem se, u pratnji roditelja, okupilo nekoliko stotina najmlađih Belomanastiraca.
Vidi originalni članak

Baranju su turisti najčešće posjećivali u proljeće i jesen. No, ove je zime Baranja postala turistički hit. Advent u Baranji nadmašio je sva očekivanja, rasprodani su gotovo svi smještajni kapaciteti, a broj noćenja povećao se za oko 70%. Tako je bilo i za doček Nove godine, koji je bio kulminacija cjelokupnog blagdanskog programa.

U Belom Manastiru, najmlađi su napokon dočekali svojih novogodišnjih pet minuta. Prvi put je organiziran dječji doček Nove godine na središnjem gradskom trgu, na kojem se, u pratnji roditelja, okupilo nekoliko stotina najmlađih Belomanastiraca.

Oni su uživali u blagdanskim igrama na klizalištu u kojima su pokazali natjecateljski duh, modelirali su balone i bacali konfete u zrak, a točno u podne, uz pregršt lijepih želja, nazdravili su Novoj godini dječjim šampanjcem.

U večernjim satima, više od tisuću Baranjaca i njihovih gostiju, pjevalo je i plesalo uz tamburašku skupinu Šokačka grana. Nakon odbrojavanja zadnjih sekunda, u Novu 2018. ušli su uz spektakularan vatromet i čašu pjenušca. Točno u ponoć obratio im se gradonačelnik Belog Manastira, Tomislav Rob, poželjevši im uspješnu i sretnu godinu i obaranje novih turističkih rekorda.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".