"Beckham-efekt": Pogledajte kako se kraljica Elizabeta smiješi prezgodnom nogometašu

Nitko ne može ostati imun na zgodnog nogometaša!
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta upoznala je mnoge poznate osobe, no nekako nam se čini da joj je među dražima - David Beckham. Njih su se dvoje susreli u Buckhingamskoj palači, a ono što je nama zapelo za oko je to kako mu se kraljica nasmiješila. Zaboravite na sve kraljevske "titule", čini se kako se kraljica ponaša onako kako bismo se ponašali svi mi da upoznamo ovu veliku nogometnu zvijezdu. 

Naime, "Beckham groznica" trese cijeli svijet već neko vrijeme, osobito od kraljevskog vjenčanja Meghan i Harryja kad je zablistao u Diorovom odijelu, a čini se da ni kraljica nije ostala imuna na njega! Kraljica mu se nasmiješila osmijehom od uha do uha, dok joj je nogometna zvijezda šarmantno naklonila glavu i uzvratila osmijeh. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".