Beauty tajna Claudije Schiffer prkosi svemu što su nas do sad učili!

Moramo priznati da nas je iznenadila!
Vidi originalni članak

Claudia Schiffer i u 48. godini života izgleda fenomenalno, a u intervjuu za magazin InStyle otkrila je svoju tajnu koja je mnoge ipak iznenadila, a dio će se s njom, barem djelomično, moći poistovjetiti.

Iako je godinama bila dio modne i beauty industrije, zasigurno je bila i okružena i brojnim pravilima, a među njima se svakako ističe ono kako je za lijep i njegovan ten potrebno skidati šminku prije spavanja.

Ipak, jedna od najslavnijih manekenki tom je pravilu odlučno rekla ne - naime, Claudia se još od sedamdesetih ne drži ovog pravila. Tad je snimala kampanju za Guess Jeans te je poslušala preporuku vizažista Laurija Starretta koji joj je rekao kako smije skidati isključivo - trepavice! Razlog toga leži u činjenici da se razmazanom šminkom postiže rock chic izgled.

Ipak, mi ćemo se i dalje držati svoje beauty rutine jer vjerujemo kako postoje i bolji načini za postizanje takvog looka!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".