Beauty savjeti koje morate znati za vrijeme ljetnih glazbenih festivala

Kad savršeno ispeglanu kosu ubije vlaga ili kiša...
Vidi originalni članak

Uskoro počinje INmusic festival na zagrebačkom Jarunu. Ne želimo "zacoprati", ali gotovo svake godine barem jednom u ta tri dana padne kiša. No to festivalu daje posebnu čar. Iz osobnog iskustva znamo da nema potrebe peglati kosu ili fenirati na taj dan. Samo prirodno! To je prvi savjet. Pustite prirodne kovrče, a "osigurajte" ih sa malo pjene za kosu ili lakom. Ako je pak nestašna, zavežite punđu, pa vam kosa neće smetati dok plešete do dugo u noć. 

Vodootporna šminka

Izbjegnite Joker look i uložite u par proizvoda vodootporne šminke ili barem samo maskare. Osim toga, prije make upa stavite primer i fiksirajte sprejem. 

Ne zaboravite na vodu

Osim što morate piti puno vode (pogotovo ako popijete koju čašicu alkoholnog pića), ne zaboravite hidratizirati i kožu. Nabavite termalnu vodu u spreju, a za sljedeći dan festivala predlažemo toniranu kremu ili neki booster koji će osvježiti kožu lica. 

Kvalitetan ruž

Budimo realni, ako plešete i pjevate slušajući primjerice Nicka Cavea & The Bad Seeds, koji usput nastupaju 26. lipnja na INmusicu, vjerojatno nećete imati vremena razmišljati o tome je li vam se ruž razmazao ili ga popravljati. Jedno rješenje je da nabavite vodootporni ruž ili da ga stavite i preko "potapkate" transparentnim puderom. 

Skinite šminku!

OK, znamo, kad u ranojutarnje sate stignete doma, prvo što vam padne na pamet je krevet ili hrana... Nabavite hranjive vlažne maramice za skidanje šminke koje će odraditi i posao hidratantne maske i kreme. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".