Beat this

Klinci očarano gledaju Amandu Prenkaj dok oživljava razne likove u kazalištu Žar ptica. Nama se čarobnim učinio i njezin odjevni stil.
Vidi originalni članak

Ona je super talentirana, obrazovana,pametna mlada glumica i još uz to ima izvrstan ukus kada je riječ o odjeći. Amanda nam je otkrila svoju formulu za besprijekoran styling. Prilično je jednostavna. Čine je omiljene cipele + jedan komad s buvljaka + ruž + frizura kod najbolje frizerke u gradu i – to je to. Na kazališnim daskama kako mijenja uloge, tako mijenja i stilove, no to nema veze s Amandom privatno. Ova vrlo draga glumica kaže kako njezin stil nema naziva jer, osim što se kao svaka dama voli odjenuti u šarenu haljinicu, njezin outfi t može biti i planinarska kombinacija.

 
 
 

beat this

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".