"Najviše se bavim modnom fotografijom, a kao (malo skuplji) hobi mogu navesti i shopping"

Nova zvijezda naše rubrike prekrasna je Roza Zanini Mozara
Vidi originalni članak

Odlična fotografija, moda i putovanja - to je nekoliko riječi kojima bi se, ukratko, mogao opisati profil Roze Zanini Mozare koja se na Instagramu skriva iza nicka @reginaragusea. Roza je svestrana djevojka, a njezin profil otkriva nam kako definitivno zna uživati u životu! 

Opiši se - koje su ti zanimacije, čime se baviš, što radiš u slobodno vrijeme...?

Zovem se Roza Zanini Mozara, upravo sam završila preddiplomski studij snimanja i fotografije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Trenutno živim u rodnom Dubrovniku, a dio svog studentskog života provela sam u Londonu. Mislim da je evidentno kako volim umjetnost i kulturu, uživam u istraživanju povijesti umjetnosti u svim njenim segmentima. Od malena gajim veliku ljubav prema modi, pa se najviše bavim modnom fotografijom, a kao (malo skuplji) hobi mogu navesti i shopping. Što se tiče slobodnog vremena, nema mi ništa ljepše nego ljeti uz more i dobro društvo uživati u domaćem vinu i hrani, i zanimljivim razgovorima. 

Kakav stil u odijevanju preferiraš?

Visoke pete gotovo nikada ne skidam, obožavam se srediti za večernje izlaske, predstave i koncerte, ali i za đir Stradunom s prijateljicama. 

U čemu se osjećaš najudobnije, koji je tvoj "outfit to go"?

Najdraže su mi prozračne ljetne kombinacije, pa je najudobnija za mene definitivno over-sized košulja s plavo-bijelim prugicama uvučena u bijele hlače visokog struka, sandale na petu, crveni ruž, sunčane naočale i minimalni nakit. Uz to naravno ide i ljetni osunčani ten, kao i sol u kovrčavoj kosi.

Nikad ne reci nikad, no što ne bi odjenula?

Makar neki kažu da je to u trendu, ja nikada ne bih obukla sandale i čarape. Također ne mogu shvatiti kombiniranje tenisica sa šarmatnim haljinama i suknjama. 

Koji ti je najdraži komad u ormaru, a koji je najskuplji?

Za premijeru predstave Medeja na Dubrovačkim ljetnim igrama 2012. godine, kupila sam jednostavnu crnu haljinu do poda golih leđa, i od tada mi je to najdraža haljina u ormaru, već planiram kada ću je obući ovo ljeto. Druga najdraža haljina u mom ormaru je ujedno i najskuplji komad, a to je haljina s moje maturalne zabave.

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila?

Najčešće kupujem u Zari ili naručujem s Asosa, a posljednje što sam kupila je blijedo rozi kimono s cvjetnim uzorkom.

Koje bi domaće i svjetske osobe mogla okarakterizirati kao svoje modne uzore?

S obzirom da sam ovisnica o Instagramu, a i modi, pratim većinu modnih blogerica, a neke od omiljenih su mi Xenia s bloga xeniaoverdose i Jessie koja vodi blog wethepeoplestyle. Također su mi odlične Negin Mirsalehi i Kristina Bazan.

Torbica ili cipele, koji je tvoj izbor?

Cipele, cipele, cipele!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".