Baš su wow: Ove dvije frendice bile bi street style zvijezde i u europskim modnim metropolama!

U svoje kombinacije genijalno su uklopile hit komade sezone
Vidi originalni članak

Kad smo vidjeli ove dvije frendice, odmah smo znali - da, to su definitivno odjevne kombinacije kojima se ovih zimskih, sunčanih dana želimo inspirirati! 

Jedna dama odabrala je crnu minicu koje je kombinirala s bikerskim čizmama (koje su stvarno must have u ormaru!), a sve je zaokružila elegantnom bundom. Njezina frendica izabrala je jedan od najvećih hitova u obući, glomazne "ružne" tenisice, a odlučila za se dizajnerski model s Balenciaginim potpisom. Kombinirala ih je s hlačama od vinila i teddy coatom koje trendseterice ove sezone jednostavno obožavaju! Odličan detalj bile su čarape s točkastim uzorkom koje su genijalno razigrale cijelu kombinaciju. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".