Baš savršeno za tople ljetne dane: Elegantna suknja i jednostavan top pristaju joj kao saliveni

Naš je Goran Čižmešija na špici fotografirao je pretprošlog ljeta oftalmologinju čijim se stajlingom možete inspirirati u sezoni pred nama jer je i sad jednako dobra inspiracija
Vidi originalni članak

Ljeto sa sobom donosi lepršave stajlinge i kombinacije u kojima glavnu riječ vodi bijela boja. Jednu takvu pokazala je Sania Vidas Pauk, oftalmologinja koju je fotografirao naš Goran Čižmešija, a ona je zablistala u bijelom od glave do pete. Fotografija je nastala krajem pretprošlog ljeta, no njene modne ideje prepisujemo i ove sezone.

- Bijelo sam odabrala jer je ljeto. Preko zime nosim tamnije boje. Imam nešto malo robe s uzorcima, ali najviše nosim jednobojno - rekla je tada divna Sania. 

Modno osviještenoj Saniji plisirana suknja i jednostavan top pristaju kao saliveni. Plisirane suknje vratile su se u naše ormare prije nekoliko godina, a od tad su popularne kroz sva godišnja doba. Ipak, kao stvorene su za ljeto jer su lepršave i lagane pa tada dolaze u prvi plan.

Kombinirala ju je s basic bijelim topom, must have komadom u svakoj garderobi. Sania je kombinaciju upotpunila odličnim modnim dodacima - odabrala je šešir i mini-torbu s lancem, a isfurala je i mule natikače s blok potpeticom. Takve su natikače trend posljednjih nekoliko ljeta, a cure ih vole jer su elegantne, no istovremeno i jako praktične pa su idealne za svaki dan, ali i posebne prigode.

U galeriji pogledajte što se ovih tjedana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Kate Middleton pojavila se u videu nakon dugog izbivanja iz javnosti zbog liječenja od raka

Ljupka Gojić Mikić nekad i sad: Kako se bivša manekenka i poduzetnica mijenjala tijekom godina

Odličnom kombinacijom pokazala zašto je mala crna haljina najbolji modni dodatak za ljeto

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".