Baš poput Carrie Bradshaw: Sarah Jessica Parker zablistala u reklami za poznato pivo

Neodoljivo podsjeća na špicu kultne serije
Vidi originalni članak

Kad smo vidjeli video na Instagramu Sarah Jessice Parker, prvo smo pomislili (i ponadali se) da se radi o nekoj najavi za Seks i grad, no ispostavilo se da je riječ o reklami za poznato pivo.

Reklama neodoljivo podsjeća na špicu obožavane serije - glumica je prošetala u suknji od tila, visokim potpeticama i zlatnoj jakni koju je u struku stegnula upečatljivim remenom. Naravno, kao i u seriji, poprska je autobus, samo što je ovog puta riječ o kombiju poznatog brenda piva. 

Nije Sarah prva glumica koja se okušala u reklamama za pivo - Jennifer Aniston također je reklamirala jedan poznati brend, a vjerujemo da se svi sjećaju kad je mislila da će joj frajer pomoći dohvatiti pive koje su bile visoko na polici, no on ih je uzeo za sebe! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".