Baš nam se sviđa: Stylish odvjetnica u ovom stylingu izgleda kao kakva misteriozna detektivka!

Koliko ste cool od jedan do Marina Meter?
Vidi originalni članak

U ovom dramatičnom crnom kaputu na zagrebačkoj Preradovićevoj ulici ulovio je naš street style fotograf Goran Čižmešija. Stylish odvjetnica ovaj statement komad uparila je s visokim bordo čizmama koje su apsolutno jedan od najtraženijih modela, a s obzirom na to da nas je ljeto malo zaobišlo, mogu se nositi i sada. 

Velika upečatljiva torba odličan je detalj, a kad smo kod dodataka sviđa nam se i ova beretka koja se odlično uklopila u taj 'detektivski' look i tamne sunčane naočale. 

Obožavamo njen stil, a kako inače zna biti vrlo upečatljiva, sviđa nam se kako je dokazala i da uz par jednostavnim komada možete izgledati - odlično!  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".