Baš dobro nosi jednostavne komade: 'Nisam tip za isprobavanje novih trendova, držim se svog stila'

Ispred objektiva Gorana Čižmešije nije prošle nezamijećeno Lennarta Spajić, i to u kombinaciji sastavljenoj od neutralnih tonova
Vidi originalni članak

Da ljeto ne mora biti samo u znaku pastelnih tonova i šarenih uzoraka, pokazala je i modno osviještena Lennarta Spajić koju je sredinom srpnja u centru Zagreba fotografirao naš Goran Čižmešija, a sad smo se rado prisjetili super stajlinga. Simpatična studentica politologije gradom je prošetala u kombinaciji koja je toliko jednostavna, a istovremeno toliko efektna i teško joj je pronaći manu!

– Inače uvijek biram jednostavne stvari neutralnih tonova i bez uzoraka. Nisam tip za isprobavanje novih stvari i trendova, držim se svog stila – ispričala je tada Lennarta, kojoj jednostavnost u modi i klasičniji komadi odlično pristaju. Ovaj je stajling izabrala za ispit na fakultetu pa je svakako super inspiracija za poslovne i slične prigode, a tenisice uvijek možete zamijeniti visokim potpeticama ili mokasinama.

Bijela je košulja neizostavan komad u garderobi, nosiv tijekom cijele godine i u raznim prigodama. Lennartin izbor bio je lagano predimenzioniran model kojeg je odlično uklopila sa širokim hlačama asimetričnog kopčanja. Notu ležernosti izdanju je dodala bijelim tenisicama, a torba u neutralnoj nijansi bila je izvrsna točka na "i" cijele kombinacije. 

Kakve će traperice obilježiti novu sezonu? Izdvojili smo super modele već od stotinjak kuna

FOTO: H&M 19 eura FOTO: H&M 12 eura FOTO: H&M 24 eura FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 24 eura FOTO: H&M 30 eura FOTO: Mango 229,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Massimo Dutti 449,90 kn FOTO: Massimo Dutti 449,90 kn FOTO: Massimo Dutti 449,90 kn FOTO: Massimo Dutti 449,90 kn FOTO: Massimo Dutti 399,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".