Baš cool filmašica: 'Sve što danas nosim je s Hrelića jer je zahladilo, a imala sam samo odjeću za plažu'

Lara je pokazala kako se i na Hreliću mogu pronaći genijalni komadi za odjevne kombinacije koje ne mogu proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Što napraviti kad ste na putovanje na koje ste ponijeli samo ljetnu robu, a odjednom je zahladilo? Pa, otići na Hrelić u šoping, naravno! Upravo je to napravila naša sugovornica Lara, još u rujnu prošle godine kad je pozirala našem Goranu Čižmešiji, a ovih se dana rado inspiriramo njezinim stajlingom.

- Na pola sam Hrvatica, a živim i radim u Berlinu. U Hrvatsku sam došla samo s odjećom za plažu, a kako je zahladilo, otišla sam na Hrelić u šoping pa sam sve što danas nosim kupila tamo - ispričala je modno osviještena filmašica i dodala da inače nosi ili crno od glave do pete ili jarke boje

- Ne mogu si pomoći, ali najdraži uzorak mi je leopard - dodala je cool Lara.

Odabrala je "martensice", čizme koje trendseterice obožavaju i ove sezone te ih kombinirala sa satenskim hlačama i bijelom košuljom, a za dodatni cool efekt pobrinuo se korzet na košulji. Za čistu peticu, zar ne?

Otišli smo na Hrelić i potrošili 55 kuna: Pogledajte što smo kupili:

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".