Barbie obuća u realnoj veličini

Ako nikada niste čuli za britansku modnu kreatoricu, sada ćete je sigurno zapamtiti i to po njezinoj kolekciji Barbie cipela. San svake curice uskoro će se moći kupiti preko interneta, a možemo slobodno reći da je Barbie manija opet zavladala.
Vidi originalni članak

Cipele Sophie Webster  prepoznatljive su po tome jer se ne uklapaju u profil onih svakodnevnih.  Veliki leptiri koji krase pete cipela i razni geometrijski uzorci ne izbjegavaju njezin stil. Možda su baš tako trendseterice i poludjele za ovom Britankom, a kada se proširila vijest da će njezina nova kolekcija cipela biti rađena po uzoru na Barbie odjeću svi su ostali šokirani. Barbie lutka, najdraža igračka svake curice dolazila je i sa kompletima odjeće i obuće koja bi se mijenjala svaki dan. Ako ste ikada poželjeli da se preko noći njezina odjeća ili obuća magično pretvori u vaš konfekcijski broj, Sophia će vam to omogućiti. Kolekcija će sadržavati sandale, cipele na visoku petu i tenisice, sve u prepoznatljivim Barbie bojama. Webster kaže kako je od malena maštala o ovakvom nečemu, baš zbog toga jer je satima provodila igrajući se sa Barbie. Kolekciju možete pratiti na njezinoj službenoj stranici www.sophiawebster.com, a sigurni smo da vas neće ostaviti ravnodušnim.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".