Barbie je inspiracija u novoj sezoni: Moćnu ružičastu od glave do pete već nose celebrity i 'it' djevojke

Jarka ružičasta kao stvorena je za posebne prigode, one u kojima želite zablistati i istaknuti se pa je možete nositi na haljini, odijelu ili od glave do pete, za pravi wow-efekt.
Vidi originalni članak

Trend koji je u zadnje vrijeme zavladao društvenim mrežama i crvenim tepihom ima i nostalgičan prizvuk - inspirirala je Barbie lutka koja je kod mnogih u djetinjstvu bila popularna igračka, a veliku ulogu ima i nadolazeći film Grete Gerwig, "Barbie" u kojima glavne uloge imaju Margot Robbie i Ryan Gosling. 

Scene sa snimanja postale su viralne zahvaljujući genijalnim odjevnim kombinacijama kojima dominira ružičasta boja, uz dodatak fluorescentnih detalja u zelenoj i žutoj, a odijevanje u "Barbie stilu" sad je došlo na modnu mapu, piše Who What Wear. Ružičastu estetiku u svoje su kolekcije uklopila luksuzna dizajnerska imena poput Valentina i Balenciage, a ne sumnjamo kako će isti trend zavladati i high street dućanima. 

Gotovo cijelom Valentino kolekcijom za jesen/zimu 2022. proteže se nijansa fuksije, a Kim Kardashian već je prošetala najnovije komade s Balenciaginim potpisom u ovoj jarkoj varijanti.

Jedan od zapaženijih lookova pokazala je glumica Anne Hathaway koja se na nedavno održanoj Valentino reviji pojavila u ružičastom od glave do pete - platforme, šljokičasta haljina s peplumom i mini-torbica stvorili su pravi Barbie efekt. 

Jarka ružičasta kao stvorena je za posebne prigode, one u kojima želite zablistati i istaknuti se pa je možete nositi na haljini, odijelu ili od glave do pete, za pravi wow-efekt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aimee Song (@aimeesong)

Možete je uklopiti i u svakodnevne kombinacije pa umjesto all pink looka isfurati ružičastu na detaljima - kroz košulju, torbu ili cipele. Sve je poželjno jer se čini kako će moćna ružičasta dominirati i tmurnom jeseni! 

 

 

'Moje su kombinacije uvijek svi zamijetili i jedva čekali vidjeti u čemu ću drugo jutro doći na posao'

Pored ovako dobrih traperica, ostatak kombinacije "pada" u drugi plan: 'Volim nositi zanimljive komade, bitno da je drugačije'

Andrea da Silva u atraktivnom izdanju: 'Kombinaciju sam odabrala jer je vruće, lepršava je i idealna za takvo vrijeme'

Laskava frizura za koju frizeri kaže da će obilježiti jesen: Tajna dobrog izgleda je u minimalnom stiliziranju
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".