Barbie boja

Ova boja dobila je svoj naziv po cvijetu ruži, a svojim toplim tonovima još više naglašava ljepotu i seksipil. Pogledajte tko su ovotjedne dive koje su nas impresionirale ružičastim tonovima.
Vidi originalni članak

Rihanna je na predstavljanje svojeg novog parfema "RiRi" obukla malu ružičastu haljinu koja materijalom i izgledom stvarno posjeća na lutkicu Barbie, te izgleda neodoljivo. Ako možda do sada niste čuli za mladu američku glumicu Joanne Nosuchinsky zapamtiti će te je po ovoj neodoljivoj haljini koja nam se posebno dopala. Zadnja diva na našoj listi je Danielle Lloyd koja je zanimljivu haljinu iskombinirala sa jednostavnim crnim cipelama i dala nam do znanja kako jednostavno može biti seksi.

nosi se

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".