Barbara Nola zabljesnula je na 70. Pulskom filmskom festivalu, a ni ostatak crvenog tepiha nije razočarao

Na samom otvorenju festivala, većina glumica se odlučila za crne kreacije, no bilo je nekoliko iznimaka koje su svojim odabirom istaknule svoj stil
Vidi originalni članak

Pulski filmski festival slavi svoj veliki 70. rođendan, a svečanost je obilježena sofisticiranim i elegantnim modnim odabirima brojnih hrvatskih glumica. Ova važna obljetnica donosi nam red carpet događanja koja nas večerima oduševljavaju iznimnim modnim kombinacijama. Otkrivamo kako Pula, osim izvrsnih filmova, ne zaostaje za renomiranim svjetskim filmskim festivalima poput Cannesa ili Venecije kada je u pitanju modna scena.

Na samom otvorenju festivala, većina glumica se odlučila za crne kreacije, no bilo je nekoliko iznimaka koje su svojim odabirom istaknule svoj stil. Barbara Nola, jedna od najvećih diva hrvatskog glumišta, večer za večerom osvajala je crveni tepih sofisticiranošću i otmjenošću, što je privlačilo pažnju mnogih zaljubljenika u modu.

Za jednu večer odabrala je elegantnu prljavo bijelu haljinu bez rukava koju potpisuje domaći dizajnerski brend ELFS.  Elegantna i decentna, haljina je jednostavnog kroja i sa suknjom na falde.

Izgledu je dodala i zlatne modne dodatke, uključujući lakirane salonke i veliku ogrlicu. Šminku je ostavila jednostavnu, dok je za frizuru odabrala lagane valove skupljene na stražnjem dijelu glave.

Drugu je večer odabrala dugačku bijelu haljinu s točkama koja ima chic volan preko jednog ramena, a dodala je i otvorene sandale koje su zaokružile njezino ljetno izdanje.

Zasjala je i u crnoj čipkastoj haljini također s potpisom modnog dua ELFS koju je uparila sa crnim otvorenim sandalama na blok petu. Haljina od crne čipke sa bež podstavom koketira s prozirno/neprozirnim dijelovima, ženstvenog kroja koji senzualno prati tijelo sa asimetričnim volanom na midi suknji.

        Ovoga puta kosu je zalizala u elegantnu punđu, a od nakita dodala nekoliko zlatnih prstena na svakoj ruci.

Jedna od glumica koja također izaziva divljenje svojim istančanim modnim osjećajem je Judita Franković. Ona je uspješno spajala eleganciju u dnevnim i večernjim kombinacijama, te je i na ovom festivalu ostavila snažan modni dojam. Također, Nives Ivanković, koja osim što je glumica i dramska prvakinja splitskog HNK, obnaša i funkciju predsjednice stručnog žirija na ovogodišnjem Pulskom filmskom festivalu. Njena modna raskoš i osjećaj za stil svakako su doprinijeli festivalskom ugođaju.

Modna veteranka, glumica Ivana Roščić, nije razočarala očekivanja svojih obožavatelja. Njeni odabiri bili su u skladu s njenim prepoznatljivim modnim stilom, a time je i na ovom festivalu održala svoju reputaciju vrhunske modne ikone. No, Pula je ovoga puta donijela i ugodna iznenađenja u svijetu mode - mlade glumice Tena Nemet Brankov i Lana Meniga istaknule su se svojim osvježavajućim i hrabrim modnim odabirima.

Jedan je dobar razlog zašto ne biste trebali preskakati noćnu kremu, a stručnjaci otkrivaju koji
Lijepa dama blista u outfitu kojeg cure u ljetnim danima obožavaju: 'Jako volim marame, baš su odličan modni dodatak'
Minijaturni topić, otkačene hlače i trendi sandale: Naša it djevojka zna kako blistati u ljetnim kombinacijama

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".