Bandićeva glasnogovornica, Sabina Glasovac i Milanka Opačić zabljesnule kao manekenke na pisti

Na ovogodišnjem City Modusu sudjelovao je najveći broj dizajnera do sada, čak njih 16, a njihove modele nosilo je 56 osoba iz javnog i političkog života Hrvatske
Vidi originalni članak

Svečana dvorana hotela Sheraton bila je u nedjelju navečer premala za sve one koji su željeli prisustvovati trećoj, tradicionalnoj modno-humanitarnoj reviji City Modus za P.I.N.K. life - udrugu žena oboljelih od raka dojke.

- Na ovogodišnjem City Modusu sakupljale su se donacije za rad udruge PINK life,  a isto tako jedna od želja organizatora je bila televizorima opremiti odjel onkologije i humane reprodukcije zagrebačke Petrove bolnice – izjavile su Iva Loparić Kontek i Hana Tabaković, organizatorice projekta City Modus.

Na ovogodišnjem City Modusu sudjelovao je najveći broj dizajnera do sada, čak njih 16, a njihove modele nosilo je 56 osoba iz javnog i političkog života Hrvatske, među kojima su sopranistice Antonella Malis i Lidija Horvat Dunjko, pjevačice Paula Jusić i Tenu Vodopija, voditeljice Ana Miščević i Ivana Šundov, voditeljica CMC televizije Elena Jung, Matea Vukmirović – glasnogovornica gradonačelnika Milana Bandića; bivša Miss Universe Hrvatske, a sada zastupnica u gradskoj skupštini Natalija Prica Oreški, njezina kolegica Gordana Rusak, saborske zastupnice Milanka Opačić i Sabina Glasovac. Bile su ondje i misice Ivana Delač, Nina Slamić, Marija Rogić - Miss Zagreba i  prva pratilja Miss Hrvatske 2019. Ivana Tomić - glasnogovornica HSS-a, glumice Nada Abrus i Kostadinka Velkovska, bivša rukometašica Klaudija Klikovac Bubalo te članice udruge P.I.N.K. life, kao i male manekene agencije MISS4MISS.

Pokrovitelji projekta bile su  Varaždinska i Međimurska županija na čelu s županima Radimirom Čačićem i Matijom Posavcem, kao i grad Zagreb - gradski ured za zdravstvo, gradovi Đurđevac, Samobor, Petrinja, Ilok, Supetar i Koprivnica na čelu sa gradonačelnicima.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".