Baloner poput njezinog pravi je 'mamac' za poglede: Tako odličan model dugo nismo vidjeli na zagrebačkoj špici

Prisjetili smo se kombinacije kad je naš Goran Čižmešija fotografirao odvjetničku vježbenicu izvrsnog smisla za modu
Vidi originalni članak

Da je dovoljan samo jedan komad zahvaljujući kojem će odjevna kombinacija doći u modni fokus, potvrdio je modni izbor Vlatke Bušić, odvjetničke vježbenice čijeg smo se stajlinga rado prisjetili jer je sjajna inspiracija za jesenske dane.

Prošle je jeseni rado pozirala našem Goranu Čižmešiji i otkrila kako inače nosi neutralne boje, a sada su te boje idealne za hladnu sezonu.

Vlatka kaže kako ne prati trendove, nego prati osjećaj, a uz odličan outfit, istaknuo se i njezin osmijeh od uha do uha.

Baloner je pravi "kradljivac" pozornosti na špici, a moramo priznati da dugo nismo vidjeli tako efektan model. Vlatka je odabirom kožnog balonera u crnoj i bež boji napravila odmak od klasike i "tipičnih" jesenskih bež balonera. Osim balonera, efektan je i odabir čizama pa je Zagrebom prošetala u čizmama visokih sara kroko-efekta koje su kao stvorene za lepršave haljine i pletene suknje, no jednako dobro mogu izgledati i kad se nose sa skinny trapericama. 

Budući da je odabir balonera i čizama bio jako efektan, ostatak kombinacije bio je bazičan. Vlatka je odabrala bijelu košulju, neizostavan komad i u ženskoj i u muškoj garderobi koji je odličan saveznik u svim prigodama, od poslovnih pa do svakodnevnih i više ležernih. Kombinaciju je zaokružila upečatljivim zlatnim naušnicama i crnom torbom, jednostavnim modelom kojeg treba imati u ormaru jer paše na sve. 

Novo izdanje Dive Style pronađite na svim kioscima za 5 eura:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

‘Upper East Side' nova je popularna nijansa plave kose koja neodoljivo podsjeća na 2000-e
Vintage bordo haljina s potpisom Muglera i elegantna punđa: Hailey Bieber zna kako uvijek izgledati odlično
Kate Middleton savršeno nosi 'ružni božićni džemper' na potpuno chic način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".