Baloner koji vas neće ostaviti ravnodušnim

Kada bezvremenski odjevni komadi poput balonera poprime sasvim novi moderni izgled, nemoguće im je odoljeti!
Vidi originalni članak

Da je baloner neizostavni dio ormara svake žene bez obzira na stil i godine, već je odavno jasno. Ovaj jednostavni komad odjeće jednakim intenzitetom nosimo i u proljeće i u jesen a lakoća njegovog kombiniranja s ostatkom outfita ono je što najviše volimo.

Jedan od vodećih trendova kojeg ovog proljeća jednostavno obožavamo je metalik. Neočekivane kombinacije modernih komada visokog sjaja u kombinaciji s klasičnim proljetnim trendovima poput čipke, cvijeća i romantike spoj su iz snova. A kada se ovosezonski trend spoji s bezvremenskim balonerom rezultat je zaista neodoljiv. Ovaj fantastični Mango baloner u puderastoj nijansi savršen je dokaz toga a nas je potpuno osvojio već pri prvom pogledu. Jeste li mu vi uspjeli odoljeti?

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".