Balmain nogometni dresovi?

FOTO: Nike FOTO: Nike FOTO: Nike FOTO: Nike FOTO: Nike FOTO: Nike FOTO: Nike
Gotovo točno godinu dana nakon što je predstavljena sada već ikonična suradnja Balmaina i H&M-a saznali smo za novi uzbudljivi projekt Olivera Rousteinga...
Vidi originalni članak

Kreativni direktor Balmaina Oliver Rousteing objavio je na dodjeli nagrada Billboard Music novi uzbudljivi i pomalo neočekivan projekt. Riječ je o novoj mini kolekciji u suradnji s Nikeom. Olivier koji je inače strastveni ljubitelj nogometa povodom europskog nogometnog prvenstva dizajnirao je sjajnu mini sportsku kolekciju za muškarce i žene. Prepoznatljive Balmain zlatne i crne nijanse prevladale su i ovoga puta a glamura ne nedostaje ni u sportskom izdanju.

Svaki je komad posebno dizajniran kako bi se savršeno slagao i jednako dobro izgledao u kombinaciji s bilo kojim drugim komadom iz kolekcije bilo to muške ili ženske. Naravno, riječ je o limitiranom izdanju koje će biti dostupno od 2.lipnja. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".