Balerinke i loafer cipele ponovno su in, a odlično se kombiniraju za svaku priliku

Ako tražite udobne, praktične i stilski odvažne cipele koje se mogu nositi za sve prigode, balerinke i loafer cipele su odličan izbor.
Vidi originalni članak

Modni trendovi se neprestano mijenjaju, no neki se komadi uvijek vraćaju u modu. Takav je slučaj s balerinkama i loafer cipelama, koje su se nakon nekoliko sezona vratile u fokus modnih trendsetera.

Balerinke su cipele koje su postale popularne još u 1950-ima, no tijekom godina su doživjele brojne preinake i varijacije. Danas se nose u različitim bojama, materijalima i uzorcima te se često pojavljuju u različitim stilovima - od casual do chic.

S druge strane, loafer cipele su klasične i elegantne cipele koje su se pojavile još u 1930-ima, no koje su i dalje popularne zbog svoje svestranosti i jednostavnosti. Ove cipele su idealne za poslovne prigode, ali se mogu kombinirati i s casual stilom.

Ono što je odlično kod balerinki i loafer cipela jest da se lako kombiniraju s različitim odjevnim komadima i odgovaraju svim prigodama. Mogu se nositi uz traperice, haljine, suknje i hlače te su odličan izbor za sve koji vole udobnost i praktičnost.

Naravno, važno je pronaći odgovarajući stil i boju za svoj osobni ukus i potrebe. Za one koji preferiraju casual stil, balerinke u pastelnim bojama ili s uzorcima su odličan izbor. Za poslovne prigode, loafer cipele u crnoj ili smeđoj boji s diskretnim detaljima su savršene.

Balerinke i loafer cipele također su popularne među poznatim osobama i slavnim modnim ikonama. Mnoge poznate osobe, uključujući Keiru Knightley, Kate Middleton i Alexa Chung, obožavaju ove cipele i često ih nose u javnosti.

Ako tražite udobne, praktične i stilski odvažne cipele koje se mogu nositi za sve prigode, balerinke i loafer cipele su odličan izbor. Pronađite svoj omiljeni stil i boju i pripremite se za moderan i trendi izgled.

Što se nosilo u Zagrebu 2012.? U velikoj galeriji donosimo vam najbolja izdanja sa špice!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Već nas je nekoliko puta oduševila kombinacijama: 'Imam puno stvari u svim nijansama plave boje i odlučila sam ih nositi češće'
Prisjetili smo se stila iz 2013. jedne od najbolje odjevenih odvjetnica: I danas je često pratimo na zagrebačkoj špici!
Glam grunge makeup pravi je hit na društvenim mrežama, evo kako ga postići u nekoliko jednostavnih koraka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".