Balenciaga ili high street verzija - koju biste radije imale u svojoj kolekciji?

Doznali smo gdje kupiti jeftiniji model popularne torbe!
Vidi originalni članak

VIše nije tajna kako high street trgovine nedugo nakon skupocjenih brendova izbace na tržište svoje jeftinije verzije. To je odlična vijest za sve fashionistice koje ne mogu ili ne žele izdvojiti vrtoglavu svotu novaca.

Jedna od takvih "kopija" je i ova shopper torba koju smo pronašli u Mangu, a inspirirana je popularnim Balenciaginim modelom. Razlikuju se tek u bojama i prugicama - Balenciagin model krase okomite, a Mangov vodoravne. 

Ipak, osim minimalnih razlika u izgledu, to je ona puno bitnija, razlika u cijeni: na Net a Porteru se Balenciagin model prodaje za gotovo 1300 eura, dok Mangov možete kupiti po mnogo nižoj cijeni - 449 kuna! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".