Baka i djed iz frizerskog salona pokazali što je ljubav: "Samo da znaš, kad bi me i ti htjela, ja bih opet samo nju odabrao. Predivna je.”

Ako je išta ljubav, onda su to njih dvoje...
Vidi originalni članak

O ljubavi je uvijek lijepo čitati, osobito kad se ona događa u neposrednoj blizini i kad sami možemo njoj svjedočiti. Jednoj takvoj velikoj, svjedočila je i Ana Tomić koja je situaciju iz frizerskog salona podijelila na svojem Facebook statusu. Mi ga prenosimo u cijelosti jer je uistinu vrijedan divljenja! 

Imam neku neobičnu naviku da si pramenove poklonim baš u rujnu. Valjda jedino tada, nakon 9 mjeseci rada ove godine i hrvatskih mizerija, i uspijem odvojiti za to. I tako sjedim s folijom na glavi, a ulazi jedan par. Djed i baka. Baka sjeda na feniranje, a djed joj govori: “Draga, ti mi se sredi kako god hoćeš, a ja idem samo nešto obaviti.”

Vraća se kroz pola sata, baka je već skoro gotova, a on stane i pita ju: “Ljubavi, jesi zadovoljna frizurom?” Ona na to odgovara da je i više nego zadovoljna, a onda pita nešto i frizerku: “Dobro, daj mi reci, jel’ ju smijem večeras raščerupati?” Nisam se na to mogla suzdržati i počnemo se sve četvero smijati kao da smo čuli vic dana. Frizerka mu odgovori: “Danas nikako, možeš nakon tjedan dana kada frizura već popusti.” 

A onda sjeda djed na šišanje.  “Kako ćemo?”, pita frizerka, a on joj odgovara: “Kako moja draga bude htjela, moraš nju pitati.”

Nisam mogla da ih ne slikam, Slovenka i Bosanac. Kakva ljubav. Za kraj veli frizerki (koja je inače jako zgodna i lijepa plavuša): “Samo da znaš, kad bi me i ti htjela, ja bih opet samo nju odabrao. Predivna je.” Pa dobro, zar ovo stvarno postoji? Ljubav koja je prešla preko godina, izgleda, nacionalizma i svih ostalih stereotipa? Zar nisu uzor svima nama? Ako je išta ljubav, onda je to ovih dvoje.

Na Trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete, u videu pogledajte što su nam rekle kumice: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".