Bajkovito vjenčanje u pustinji: DJ Tiesto i manekenka Annika izgledali su fantastično

DJ Tiesto i Annika Backes vjenčali su se u pustinji kod Las Vegasa.
Vidi originalni članak

Kako oboje zbog posla puno putuju, zaručili su se prije dvije godine i dali si vremena da uspiju uskladiti obveze i odlučiti gdje se žele vjenčati, prenosi Vogue, koji je i objavio predivne fotografije ceremonije. 

- Grad koji oboje stvarno volimo je Las Vegas, pa smo tamo krenuli tražiti prostore, no nakon toga smo odlučili da želimo to učiniti negdje na osami - rekla je Annika. 
Razmišljali su o zabavi na otvorenom, u pustinji izvan grada. 

- No zaključili smo kako bi to ipak bilo prekomplicirano. Pa smo se sjetili Amangirija. 

Futuristički resort Aman usred pustije Utah, posjetili su četiri godine nakon što su ga posjetili za vikend. "Sviđa nam se tišića i pejzaž i to što izgleda kao da smo na drugoj planeti", rekli su Annika i Tiesto, pravim imenom Tijs. Iznajmili su cijeli resort na jedan vikend za sebe i 80 gostiju, a u planiranju im je pomogao event planer Colin Cowie, piše Vogue. 

Annika je izgledala predivno u haljini za koju je htjela da bude modni trenutak koji se dogodi jednom u životu, a na kraju se odlučila za modne kuće Oscar de la Renta i Berta. 

DJ zapravo obožava nositi odijela, no posao mu to baš i ne dozvoljava, pa je bio vrlo uzbuđen i za ovu priliku izabrao dizajn Toma Forda. 

"Annika i ja smo opsjednuti Jamesom Bondom i svime što on predstavlja. On je bezvremensko moderno umjetničko djelo i to sam želio i za svoje odijelo", rekao je. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".