Bajkovite majice Ivica i Majica

Ivica i Majica brend je koji su pokrenuli beogradski glumci Vladimir Niciforović i Boris Kargotić, a na hrvatsku modnu scenu dovela ga je Lana Klingor Mihić
Vidi originalni članak

Ideja koju su prije skoro 15 mjeseci počeli iznimno kreativni beogradski glumci Vladimir Niciforović i Boris Kargotić doživjela je i svoju hrvatsku premijeru za koju je najzaslužnija Lana Klingor Mihić, koja je prepoznala ne samo vrijednost brenda Ivica i Majica nego i neobične poruke koje će postati nezaobilazni modni detalji svih ljubiteljica jedinstvenog stila. 

Originalni crteži, poruke koje na pomalo sarkastičan način predstavljaju životnu svakodnevicu svake žene, ali i muškarca, već su danas postale modni hit, koji će bez sumnje rasti i svakom novom idejom privući nove vjerne obožavateljice. Uz prekrasnu vizualnu priču brenda mnoštvo je gostiju imalo priliku uživati i u glazbenom nastupu Ane Bebić, koja je postala svojevrsna ambasadorica Ivice i Majice i koja je svojim lijepim glasom dala ovom događaju posebnu dozu šarma.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".