Badić od gotovo 300 dolara za kojim luduju poznate Hrvatice, a nose ga Heidi Klum i Kendall Jenner

Ne možemo se odlučiti kojoj bolje pristaje!
Vidi originalni članak

Poznato je da su Hrvatice uvijek odlično odjevene, a priliku za praćenje najnovijih trendova ne propuštaju ni na plaži. Još od prošle godine aktualan je kupaći kostim kojeg su isfurale brojne svjetske trendseterice poput Heidi Klum, Gigi Hadid, Kendall Jenner i Care Delevingne, a kod nas ga nose tri zgodne dame: Nataša Janjić, Nevena Rendeli Vejzović te, posljednja koja ga je pokazala, Donna Vekić.

Riječ je o kupaćem kostimu kojeg potpisuje brend Kiini - gornji se dio prodaje za za 165 dolara, dok se donji može kupiti za 120 dolara. Moguće je birati između nekoliko različitih stilova jednodijelnih i dvojdijelnih modela te brojnih kombinacija boja. 

Glumica Nataša Janjić i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović isfurale su ga još prošle godine, dok se Donna Vekić ovih dana pohvalila na Instagramu gdje je pokazala kako uživa na moru. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".