Avijatičarska jakna, bež kaput, vječno pletivo i šeširi: Inspirirajte se zimskim izdanjima Natalie Irons

FOTO: Samuel Junus Ove hladne sezone inspiraciju za odijevanje potražite u stilu Natalie Irons, profesorice engleskog i njemačkog jezika nepogrešivog smisla za modu. FOTO: Samuel Junus Njezine su kombinacije dobro promišljene, a svakom od komada kojeg nosi može se dati titula "svevremenskog" jer uspješno odolijeva prolaznosti trendova. FOTO: Samuel Junus Zemljani tonovi smeđe i bež te vječna siva dominiraju ormarom za hladnu sezonu, upotpunjene toplim i udobnim pletivom. FOTO: Samuel Junus Inspiraciju za odijevanje pronalazi svuda oko sebe. Svijet je, kaže Natalia, prepun inspiracije, a ona je oduvijek sama znala što želi, a što ne, što joj se sviđa, a što ne... FOTO: Samuel Junus Natalia Irons ove jeseni i zime nosi spoj kariranih hlača i sakoa, u kombinaciji s glomaznim čizmama i neizostavnim dodatkom, šeširom. FOTO: Samuel Junus Šešir je taj koji čuva glavu - osim što je topao, sjajan je modni dodatak koji će svakom stajlingu dati onaj završni touch. FOTO: Samuel Junus Zna to i Natalia, koja samu sebe opisuje kao veliku ljubiteljicu šešira. Oni su, kaže, njezin stalni atribut. FOTO: Samuel Junus Tu je i najklasičniji komad od svih, onaj kojem se vraćamo svake zime - kaput boje devine dlake. FOTO: Samuel Junus Irons bira dugački model kojeg je nadopunila pomno izabranim detaljima. Tu je elegantna svilena marama i maxi torba u teddy stilu.
Na prvo mjesto stavlja estetiku i udobnost, a uvijek se drži iste modne formule pa je svaka njezina kombinacija dnevno-klasična.
Vidi originalni članak
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".