Svi su se fotkali s njom: Atraktivna navijačica užarila atmosferu na ruskim ulicama uoči utakmice

Ljepotica je kockasti dres kombinirala uz pripijenu suknju, a navijačkim se rekvizitima opremila od glave do pete!
Vidi originalni članak

 

"Kockice" su okupirale ulice Nižnjeg Novgoroda - navijači su se "udomaćili" pa u centru grada uz pjesmu i veselje iščekuju utakmicu između Hrvatske i Argentine. Međutim, jedna se ljepotica potpuno istaknula u masi - zgodna brineta potpuno se prepustila navijačkoj euforiji, a to je rekao i njezin styling: glavu je ukrasila odličnim navijačkim šeširom, lice našminkala u "crven-bijeli-plavi", a prepoznatljiv dres kombinirala s pripijenom suknjom. 

Jedno je sigurno: uz ovakvu podršku možemo samo do - pobjede!

S atraktivnom navijačicom svi su se htjeli fotkati pa su na društvenim mrežama osvanule fotografije gdje pozira sa stranim navijačima - jednim iz Rusije koji je u opis fotografije napisao "Podržite Hrvate!" te jednim iz Argentine.

A, naravno, pozirala je i s domaćim navijačkim snagama!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".