Cure blistaju u crnom: Franka u atraktivnom kombinezonu, a Antonija u seksi minici

Pjevačica i voditeljica ukrale su pozornost na eventu
Vidi originalni članak

U Salonu Franić predstavljen kultni britanski brend ghd – good hair day, koji svojim vrhunskim uređajima za stiliziranje kose oduševljava celebrity-e i influensere diljem svijeta. Ambasador ovog cijenjenog brenda postao je Zvonimir Franić, jedan od naših najboljih i najpoznatijih stručnjaka za kosu, koji je povodom predstavljanja ghd-a u svom salonu okupio naše poznate dame, među kojima su bile Franka Batelić i Antonija Stupar Jurkin.

Pjevačica i voditeljica još su jednom dokazale da je crna stvarno najbolji odabir, a kad se nosi od glave do pete ne izgleda nimalo dosadno, ako se kombinira s pravim komadima.

Franka se odlučila za crni kombinezon koji je odlično istaknuo njezinu figuru, a sve je osvježila genijalnim šarenim sandalama i, kao i uvijek, svojim divnim osmijehom. 

Antonija nosi komad koji polako postaje klasik u ormaru: crnu kožnu suknju! Kombinirala ju je s crnom bluzom i jednostavnim sandalama, a sve zaokružila nizom zlatnih lančića, velikim ovosezonskim trendom. Cure, baš ste nam super!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".