Atraktivne prijateljice još više "ugrijale" ionako vrući dan na zagrebačkoj špici

Jedna u trapericama, druga u haljini s izazovnim izrezom, a mi ne znamo koja ima bolji styling
Vidi originalni članak

Iako temperature na termometru debelo prelaze 30°C, to ne spriječava ljepotice da isfuraju genijalne odjevne kombinacije. Nama su za oko zapele dvije prijateljice iz centra Zagreba koje su pokazale jednostavne, ali stylish outfite.

Dama na lijevoj strani odlučila se za suknju boje cigle s izazovnim prorezom, a kombinirala ju je s basic topićem i sandalama koje smo odmah poželjele i u svojoj kolekciji. Njezina se prijateljica, usprkos visokim temperaturama, odlučila za traperice, model mom jeans, a ostatak kombinacije bio je jednostavan: zeleni top i torba boje trule višnje savršeno su se nadopunili, a zgodna brineta jako dobro zna da su natikače must have ove sezone. Posebno nam se svidio njezin odabir modnih dodataka jer su cool naušnice i trendi sunčane naočale savršeno zaokružile ovaj styling

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".