Atraktivne mama i frendica prošetale špicom u dizajnerskim tenisicama koje cure (ali i dečki) obožavaju!

Ne možemo se odlučiti koji nam je model bolji!
Vidi originalni članak

Jedna se odlučila za Balenciagu, a druga za one s Guccijevim potpisom - pričamo, naravno, o dizajnerskim tenisicama, a atraktivne cure sa špice zasigurno znaju koji su it modeli.

Ljepotica u bundi popularne tenisice kombinirala je s crnim od glave do pete, a ležeran je look upotpunila s dva elegantnija komada - odličnom bundom i Gucci remenom. 

Druga ljepotica isfurala je jednu od najpopularnijih jakni ove sezone, onu pilotsku s postavljenim umjetnim krznom. Ostatak kombinacije bio je basic - crne traperice i obična bijela majica, no pokazala je da su to vječni komad u kojima se baš uvijek izgleda dobro! 

 

Tko se sjeća Esmeralde, Dinastije ili je bio zaljubljen u Buraka? 😉 Kumica Ana ovaj put govori o sapunicama, a otkrila nam je kako su se prije u vinograde nosile budilice da se omiljene serije SLUČAJNO ne bi propustile 😍😂

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".