Atraktivna voditeljica nosi cool zimsko izdanje koje se ne bi svatko usudio isfurati

Goran Čižmešija fotkao je Eciju Ivušić koja je spojila pomalo nespojive komade, no zna kako ih nositi
Vidi originalni članak

Televizijska i radijska voditeljica Ecija Ivušić nerijetko se ističe svojim odjevnim kombinacijama, a nije prošla nezamijećeno ni ispred foto-objektiva našeg Gorana Čižmešije

Ecija je otkrila da se sredila za grad, a rekla je:

Sredila sam se za izlazak u grad. Oduvijek volim miješati stilove, nevezano što je trend kombinirati sportske i elegantne komade. Možda mi ta inspiracija dođe podsvjesno ili mi ostane u glavi kada pregledavam Instagram ili strane časopise, ali nisam ovisnica o trendovima. Iako je trendi, ovu torbica oko struka nosim prvenstveno jer je praktična. To sam nedavno shvatila kad sam je prvi put nosila na jedan party i mogla sam nesmetano uživati, ali nikad ne bih kupila neku takvu skupu jer znam da će izaći iz trenda.

Voditeljica nosi bundu s Asosa, majicu-haljinu Superdry, kapu i torbicu iz Zare, čarape iz Calzedonie i čizme Stuart Weitzman. Kaže da su joj majice s printevima i kapuljače isto praktične te ih ima dosta u ormaru, kao i bundi, koje ima četiri:

Sve su od umjetnog krzna - imam bijelu, crnu, najluđu rozo-crnu s kravljim uzorkom i ovu leopard.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".