Atraktivna supruga Domagoja Vide, Ivana, pohvalila se manekenskim uspjesima

Ne čudi nas što ima toliko odličja
Vidi originalni članak

Ivana Vida, djevojački Gugić, ima 24 godine i bivša je Kraljica Hrvatske, a ona i Domagoj Vida na početku Svjetskog prvenstva u Rusiji proslavili su prvu godišnjicu braka. Ivana se bavila manekenstvom, a na svom je Instagramu objavila nekoliko lenti, njenih postignuća. 

Ispod fotografije napisala je: "Stvarajte sebi lijepe uspomene. One nemaju cijenu." Na fotki stoje lente prve pratilje Hercegovine 2011., Miss turizma 2011., Prva pratilja Miss Dalmacije 2012. i Kraljica Hrvatske 2014. godine. 

Kad su se ona i Domagoj upoznali, atraktivna Ivana gradila je manekensku karijeru, a tada je nosila i laskavu titulu prve pratilje Miss Dalmacije. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".