Atraktivna plavuša ukrala pozornost prekrasnim osmijehom, ali i odličnom kombinacijom!

Kad se spoje klasika i trendovski komadi, dobije se genijalan styling
Vidi originalni članak

Zgodna plavuša sa zagrebačke špice drži se "provjerene" formule - pomaknute klasike! Maša Petranović crnu minicu kombinirala je s majicom od tvida te dokazala da je taj materijal i dalje jedan od najpopularnijih! To nam je odlično jer daje dozu elegancije svakom outfitu, bez obzira radi li se o torbici, haljini, sakou...

S prljavom bijelim kaputićem jednostavno nema greške jer je pravi klasik u ormaru, a čizme sara iznad koljena prate nas već nekoliko sezona... Njoj pristaju fantastično i dodatno su joj naglasile ionako dugačke noge! Sve je zaokružila s dizajnerskom Louis Vuitton torbom i upečatljivim mačkastim naočalama. 

 

>> Pogledajte u videu kako izgleda kad se frendice šminkaju zatvorenih očiju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".