Atraktivna plavuša u kombinaciji kojoj ne možemo pronaći manu: 'Volim boje i mix uzoraka, kao i eleganciju, ženstvenost i profinjenost'

Marija je za šetnju gradom izabrala elegantne komade, a super modni trenutak zabilježio je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Još uvijek uživamo u fantastičnim odjevnim kombinacijama koje je tijekom proteklog toplog razdoblja na zagrebačkoj špici zabilježio naš fotograf Goran Čižmešija. Zagrebačkim ulicama prošetala je i Marija Mandarić koja je za Divu pozirala u sjajnom i elegantnom izdanju.

– Ovu kombinaciju sam odabrala za ručak s mamom i zaručnikom. Danas ne radim pa nemam crno koja mi je dress code za posao. U slobodno vrijeme volim boje i mix uzoraka, kao i eleganciju, ženstvenost i profinjenost – ispričala nam je Marija.

Svijetlu kariranu suknju kombinirala je sa zelenom, svilenom košuljom koja joj stoji kao salivena. Od modnih dodataka odlučila se za malu crnu torbicu i velike sunčane naočale, a nas su posebno oduševile zelene čizme na visoku petu. Cijeli outfit zaokružila je smeđim kariranim sakoom koji je pravi klasik u poslovnim stajlinzima.

Najchic haljine od pletiva idealne za zimu, ali i nadolazeće prijelazno razdoblje:

FOTO: Zara Midi pletena haljina 35,95 EUR FOTO: Zara Duga pletena haljina otvorenih leđa 39,95 EUR FOTO: Zara Pletena haljina s pojasom 29,95 EUR FOTO: Zara Kombinirana pletena haljina 495,95 EUR FOTO: Zara Pletena midi haljina 3+25,95 EUR FOTO: Zara Haljina s pletenicama 29,95 EUR FOTO: Zara Prugasta pletena mini haljina 29,95 EUR FOTO: Zara Pletena haljina s prorezom 29,95 EUR FOTO: Zara Kratka pletena haljina 29,95 EUR FOTO: Zara Pletena haljina na vezanje oko vrata 22,95 EUR

Zgodan poslovnjak tip-top je od glave do pete: 'Danas sam odabrao malo hrabriju kombinaciju punu raznih uzoraka'
Novi TikTok trend osigurava zdravu i sjajnu kožu: Potrebna je samo jedna promjena u rutini njege
Ako imate kosu oštećenu od vrućine ili bojanja, ovo su najbolje maske za zdrave i guste vlasi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".