Atraktivna i u 52.: Brooke Shields oduzima dah u crvenom bikiniju koji joj pristaje fantastično

Ljepotica se našla u reklamnoj kampanji za kupaće kostime koja ej okupila dame od 30. do 67. godine
Vidi originalni članak

Brend Swimsuits for All poznat je po tome što u svoje kampanje uključuje žene različite dobi i različitih oblika tijela te time slavi žensku različitost. 

U posljednjoj kampanji naziva "Power Suit" prrikazali su dame u rasponu godina od 30. do 67. godine koje su predstavile trendove za nadolazeće ljetne dane. U centru pozornosti našla se Brooke Shields. Ova 52-godišnja glumica izgleda fantastično u crvenom bikiniju - taj je model odabrala kao svoj "power choice", ali je istovremeno priznala kako se nije uvijek osjećala samopouzdano u vlastitoj koži:

Kroz odrastanje sam se osjećala nesigurno oko vlastitog izgleda, a nakon što sam već desetljećima u središtu pozornosti, mogu reći da se moja "Power Suit" nalazi upravo u mojoj koži dok pokazujem svoje tijelo, a ne skrivajući ga.

Uz Brooke, u kampanji su se našle i 67-godišnja profesionalna plivačica Pat Gallat Charette, 30-godišnja reality zvijezda Angela Simmons, 37-godišnja medicinska sestra Katie Duke i 30-godišnji plus size model Ashley Graham. Cilj ove kampanje je ohrabriti žene da se osjećaju samopouzdano u kupaćim kostimima jednako kao što se osjećaju samopouzdano u profesionalnom okruženju. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".