Atraktivna ekonomistica ukrala pozornost: "Volim kombinirati skupo i jeftino, ako mi se nešto svidi, nije mi bitna cijena"

Goran Čižmešija fotkao je damu koja obožava bunde i šubare, a odlično joj pristaju!
Vidi originalni članak

Antonellu Marić Milković naš Goran Čižmešija ulovio je u gradu, a ova lijepa ekonomistica definitivno nije mogla proći nezamijećeno! Rekla je da se sredila za šetnju Adventom s obitelji, a i inače se svaki dan sređuje:

Preferiram klasične boje; bijelu, bež, smeđu, sivu i crnu, nema u mene ništa rozo, crveno ni šareno, sve je bez uzoraka. Imam četiri šubare i pet bundi u svim klasičnim bojama.

Dodala je da voli kombinirati skupo i jeftino te će nešto kupiti ako joj se svidi jer joj nije bitna cijena. Antonella nosi šubaru i bundu Sumrak, Celine naočale, majicu i hlače iz Zare, broš Chanel, Louis Vuitton torbu i no name cipele.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".