Za ovom atraktivnom djevojkom u crveno-bijeloj kombinaciji svi su se okrenuli

Ovu stylish damu u efektnoj kombinaciji spazili su naši fotografi
Vidi originalni članak

Svijetle hlače s jeseni i zimom uglavnom smatramo ambicioznijim izborom, pa ih spremamo u stražnje dijelove ormara, no ova atraktivna dama s Cvjetnog trga pokazala nam je zašto bismo trebali s tim još malo pričekati.

Elegantne bijele hlače na crtu uparila je s toplom bijelom dolčevitom i Golden Goose tenisicama, a potpuni zaokret napravila je efektnim crvenim sakoom pepita uzorka. Odabirom modnih detalja, poput trendi naočala s bijelim okrivom i upečatljivog prstenja, izvrsno je upotpunila svoj outfit. 

Elegantne hlače i sportske tenisice nekada su bile nezamisliv spoj, a sada ga sve češće viđamo. Ova kombinacija odličan je odabir za sve dnevne prigode, a zamjenom sportskih tenisica dobrim salonkama  može se vrlo jednostavno prenamijeniti u nešto formalniji outfit. Karirani sako apsolutni je hit i ove sezone, a baš bi nam dobro došao jedan ovakav!

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".