Atraktivna dama ukrala pozornost u lepršavom kombinezonu i hit natikačama, a tu je i još jedan "detalj" - maska za lice!

Lepršavim kombinezonom istaknula je figuru, a look je upotpunila dizajnerskim modnim dodacima
Vidi originalni članak

Bez obzira na to što temperature prelaze 30 stupnjeva, na zagrebačkim ulicama i dalje imamo prilike vidjeti stvarno stylish odjevne kombinacije kojima vrućine ne smetaju.

Jedan takav outfit pokazala je atraktivna brineta sa zagrebačke špice koja je sa samo tri odjevna komada dobila savršenu kombinaciju. 

Odabrala je lepršavi kombinezon koji je naglasio njezinu odličnu figuru i kombinirala ga s natikačama koje imaju status najpopularnijih već nekoliko sezona. Riječ je o modelu s potpisom luksuznog francuskog brenda Hermès, a kojim su se inspirirale brojne high street kuće pa gotovo identične natikače već nekoliko sezone možemo kupiti u Zari, i to u različitim bojama. 

Look je zaokružila klasikom među modnim dodacima, torbom s Louis Vuitton potpisom koja se mnogim fashionisticama nalazi na listi želja. Za oko nam je zapeo još jedan detalj - riječ je o zaštitnoj maski za lice. Ovih dana bez nje ne idemo baš nigdje, a mnogima je najpraktičnije staviti je na ruku ako često ulaze i izlaze iz zatvorenih prostora. 

Što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama, pogledajte u galeriji:

FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell

Atraktivna dama pokazala je zašto je mala crna haljina must have u ormaru, a ima i najtrendi torbicu sezone
Atraktivnoj mami sa zagrebačke špice savršeno pristaju tajice leopard uzorka
Je li došlo vrijeme za vruće hlačice? Ako pitate atraktivnu ljepoticu sa špice, definitivno da!
Atraktivna mama u neobičnoj minici i trendi čizmama ukrala poglede prolaznika

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".